Κριτική για το “Μια Καρδιά” από το blog “Maria’s Littlke Men”

Και οι κριτικές για το “Μια Καρδιά” συνεχίζονται…❤️
“Το εξώφυλλο του βιβλίου αυτού, θα μπορούσε να είναι μία ευχητήρια κάρτα που συνοδεύει το δώρο μιας μαμάς προς την κόρη της ή και το αντίστροφο. Ένα βιβλίο μικρό, λιτό μα πολύ δυνατό. Ένα βιβλίο φυλαχτό. Ένα βιβλίο ωδή στην αληθινή και άνευ όρων αγάπη. Τη μητρική! Αυτή που μετριέται με τους χτύπους της καρδιάς.” Σ’ ευχαριστώ Maria’s Little Men!
Το κείμενο που κοσμεί το “Μια καρδιά” δεν θα μπορούσε παρά να είναι μοναδικό, βαθύτατα συγκινητικό και απόλυτα αληθινό! Μια κατάθεση αγάπης. Οι φράσεις απλές που κρύβουν μέσα τους τη δύναμη της αδιαπραγμάτευτης αγάπης. Η Μαρίνα Γιώτη, πήρε τα συναισθήματά της και τις σκέψεις της και τα έκανε λέξεις. Λέξεις ηχηρές και καίριες. Λέξεις συγκινητικές οι οποίες ντύθηκαν με φιγούρες μοναδικές που κάθε φορά που ξεφυλλίζω το βιβλίο με γοητεύουν. Φιγούρες λιτές, καθαρές σε χρώματα του γκρι, του μαύρου αλλά και του κόκκινου της καρδιάς, που χαρίζει φωτεινότητα και ζωή.
Προσωπικά όσες φορές κι αν το διαβάσω, δεν καταφέρνω να συγκρατήσω τα δάκρυα μου.
“Μια καρδιά” ένα βιβλίο για τη μοναδική σχέση μητέρας και κόρης. Ένα βιβλίο ωστόσο που μπορεί άνετα να συγκινήσει και μια αγορομάνα! Εγώ πάντως βρήκα τον εαυτό μου μέσα σ’αυτό το βιβλίο… και ως παιδί και ως μαμά!
Όσες έχετε τις μαμάδες σας, κάντε τους μια γερή αγκαλιά. Όσες δεν τις έχετε, θυμηθείτε, οι μαμάδες μας ζουν πάντα στην καρδιά μας. Μοιραζόμαστε την ίδια καρδιά γαρ!
Πηγή: Maria’s Little Men











