Φιλαναγνωσία στο Νηπιαγωγείο της “Σχολής Μωραίτη”

Ευχαριστώ θερμά την κα Ελένη Γερουλάνου, την κα Κατερίνα Μπάκα και της καταπληκτικές δασκάλες της Σχολής Μωραίτη για την πολύ ζεστή φιλοξενία τους. Ως απόφοιτος της Σχολής είναι μεγάλη χαρά να ξαναγυρνάω στις μαθητικές αίθουσες που έζησα μερικά από τα πιο όμορφα χρόνια μου.
Ακολουθεί απόσπασμα από την ιστοσελίδα τους σχολείου:
“Η κα Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου «Η Στιγμούλα» (εκδ. Μίνωας), επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο μας και γνώρισε τα παιδιά της Πορτοκαλιάς και της Ροζ Tάξης. Τους μίλησε για τη δουλειά του συγγραφέα και για τη διαδικασία της δημιουργίας ενός βιβλίου.
Τα παιδιά μοιράστηκαν μαζί της τις γνώσεις τους για τον κύκλο του νερού και τις σκέψεις τους για τη μοναδικότητα του καθενός μας. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τη δραματοποίηση του παραμυθιού και μια σειρά από καινούριες εικόνες που η συγγραφέας ζωγράφισε μόνο για τα παιδιά.”











